Judy
Judy
Dráma, Életrajz, Romantikus
hamarosan
Judy
  • (Judy)

  • Rendező: Rupert Goold
  • Főszereplők: Renée Zellweger, Michael Gambon, Rufus Sewell, Andy Nyman, Jessie Buckley, Bella Ramsey, Finn Wittrock, Gaia Weiss
  • Időtartam: 1 óra 58 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.01.16.

 

Röviden a filmről

Az Óz, a csodák csodája Dorothy-jaként ismert Judy Garland élete nem volt intrikáktól mentes. Negyvenes éveire több házasságon volt túl, majd a kábítószerhez nyúlt, ezzel egyidejűleg pedig anyagi csőd szélére került. Közben egyedül kellett gondoskodnia két kisebb gyerekéről is. Hogy a kiadásokat fedezni tudja, 1969-ben Londonban turnézott. Amerikában ekkora már lekerült a keresett énekesek listájáról, Európában azonban továbbra is kedvelt sztár volt. Koncertjei alatt sem kerülték el a nehézségek, sikerült a publikummal és saját stábjával is konfliktusba bonyolódnia. Az életrajzi dráma Judy életének utolsó időszakát mutatja be.

A film Peter Quilter End of the Rainbow című színdarabja alapján készült, szerepelt többek közt a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál és a Telluredi Filmfesztivál programjában is. A főszereplőt az Oscar-díjra esélyes Renée Zellweger alakítja, további szerepekben Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufs Sewell, Michael Gambon látható.

 

Előzetes

Judy

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.