A Mozi

A filmszínházak az elmúlt 100 évben ugyanazzal a technikával működtek, a 35 mm-es cellulóz filmtekercset befűzte a gépész, és hangos kattogással elindult a vetítőgép. Ennek a korszaknak azonban vége! A digitális mozi meghódította az egész világot és Magyarországon is már csak a legújabb technológiával felszerelt mozikban lehet mozgóképet vetíteni.

A kiskunhalasi Városi Filmszínház vállalkozói segítséggel felújítja a mozi terem vetítőtechnikáját.

Egy új mozi sikerének titka a magas színvonalú filmszolgáltatás, azaz a legjobb kép és hangminőséget biztosító berendezések beszerelése. Ezért Christie vetítőgép kerül beépítésre, melynek kanadai gyártója jelenleg piacvezető a digitális mozi projektorok piacán. Mindehhez Dolby aktív szemüveges 3D rendszer párosul, amely igazi térhatást biztosít.

De talán a legfontosabb, hogy PREMIER filmszínházként üzemel az új kiskunhalasi mozi, így a filmek az országos megjelenéssel egy időben kerülnek bemutatásra. Változatos filmkínálattal, heti 2-3 filmmel igyekszik az üzemeltető becsábítani a régi és az új nézőközönséget. A tervek szerint hétköznap 3 vetítéssel, hétvégén 4 előadással örvendeztetik meg az érdeklődő publikumot. A sikerfilmeken túl külön hangsúlyt kap az értékesebb alkotások bemutatása, illetve a város iskoláinak és intézményeinek igényeit is igyekszik kielégíteni az új mozi.

Mint az élet minden területén, így a mozi esetében is fontos szempont az ár! Nagy öröm, hogy nem csak földrajzi értelemben, de anyagilag is elérhető mozi nyílik Kiskunhalason.

 

Közszolgálati megállapodás

Letölthető dokumentumok:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.